Go Back
+ servings
Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs

Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 45 perc
Teljes idő 1 óra 5 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 765 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A medvehagyma leveleket megmossuk, majd vékony csíkokra vágjuk.
  • A szalonnát zsírjára sütjük, 5 db tojást kevés sóval és a medvehagymával elhabarunk, majd forró szalonnazsíron megsütjük.
  • A sertés karajból nyitott szeletet vágunk, s vékonyra kiklopfoljuk. Ráhalmozzuk a medvehagymás omlettet, feltekerjük, és fogvájóval vagy hústűvel megtűzzük. Szokásos módon panírozzuk és kisütjük.
  • Tálaláskor ferdén félbevágjuk, rizzsel kínáljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Medvehagymás tojáslepénnyel töltött sertéstekercs-hez.

Tápérték

Kalória: 765kcalSzénhidrát: 29gFehérje: 61gZsír: 43gTelített zsír: 15gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 18gTrans Fat: 1gKoleszterin: 477mgNátrium: 734mgKálium: 932mgÉlelmi rost: 1gCukor: 2gVitamin A: 475IUKalcium: 107mgVas: 4mg
Keyword húsétel, medvehagyma, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!