A tésztához a hozzávalókat gyúrjuk össze és osszuk 3 gombócra. Az első gombócot nyújtsuk ki akkora tésztalappá, amekkora a tepsink, s a tepsi megvajazott hátuljára fektessük rá.
Készítsük el a diós habot.
A tojásfehérjét verjük fel kemény habbá, oly módon, hogy amikor már képeztünk egy kevés habot, adjuk hozzá a cukrot is. Amint kemény a tojáshab, keverjük hozzá a darált diót. A diós hab 1/3 részét simítsuk rá a tepsi hátán lévő tésztalapra és előmelegített sütőben süssük készre, kb. 10-15 perc alatt. Járjunk így el a másik két cipóval/lappal is. Majd hagyjuk a lapokat kihűlni.
Készítsük el a krémet.
A vaníliás pudingporokat főzzük fel sűrűre a tejjel és hűtsük ki. A rámát keverjük alaposan ki a cukorral és dolgozzuk bele a kihűlt pépbe.
A kész krémmel töltsük meg a lapokat. Ezután készítsük el a tetejére a tojáshabot.
A 2 tojásfehérjét, a vizet és a porcukrot gőz fölött verjük fel kemény habbá és simítsuk a felső lapra. Erre 5 dkg ét vagy tejcsokoládét olvasszunk fel szintén gőz fölött 2-3 dkg rámával és csurgassuk meg vele a hab tetejét.
Másnapig hagyjuk állni, addigra megpuhulnak a lapok.