A tojásoknál szétválasztom a fehérjét a sárgájától és a sárgáját kikeverem a cukorral majd hozzáadom az étolajat, a tejet és a sütőporos lisztet.
A tojások habját keményre felverem és óvatosan hozzákeverem a már meglévő keverékemhez. Beleöntöm a masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe és 20-30 perc alatt megsütöm.
Ha kihűlt, a tetejére kenem a cukros tejfölt.
Ezután 20 dkg cukrot elkeverek 2 csomag vaníliás pudingporral és a boleró italporral, csomómentesre. Felengedem 7 dl vízzel és megfőzöm, mint rendesen ha pudingot főznék.
A tejfölös rétegre öntöm és hagyom kihűlni. Kb. 1 óra múlva szeletelhető.
Ezt akár önthetjük tortaformába is, és akkor klassz tortát kapunk. Ha akarjuk, akkor a tésztára a tejfölös réteg alá kenhetünk egy vékonyka lekváros réteget is. Ez még pikánsabbá teheti ha az ízeket fokozni akarjuk.