A tésztához a margarint a cukorral jól összedolgozzuk és fehéredésig keverjük. Utána hozzáadjuk a tojásokat, beleforgatjuk és újra jól kikavarjuk.
A lisztet a sütőporral összekeverjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a margarinos masszához.
Ezután elfelezzük, az egyik feléhez darált mandulát keverünk, a másik feléhez pedig a kakaóport és tejet.
Egy tepsit előkészítünk, kibéleljük sütőpapírral, majd beleöntjük a mandulás keveréket. Erre jön a kakaós réteg, melyet rásimítunk a mandulásra. Tetejére szórjuk a lecsepegtetett magozott meggybefőttet.
175°C fokos előmelegített sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
Míg sül a tészta, elkészítjük a pudingot. A pudingport kicsi tejjel és a kristálycukorral simára keverjük, majd hozzáadjuk a megmaradt tejet és a meggylét. Sűrű pudingot főzünk belőle. Hagyjuk kihűlni, közben néha megkeverjük, hogy be bőrösödjön. Amikor kihűlt, a vajat kikavarjuk a porcukorral, majd kanalanként hozzáadjuk a pudingot.
Az elkészült krémet a kihűlt tésztára kenjük.
Gőz fölött megolvasztjuk a csokoládét és ezzel bevonjuk a sütemény tetejét.
Hideg helyre tesszük a süteményt, hagyjuk megdermedni a krémet és a csokit.
Meleg késsel szeleteljük, hogy könnyebb legyen a csokit vágni.