Válasszuk szét a tojásokat. A tojássárgáját keverjük habosra a cukorral egy robotgép segítségével. A tojásfehérjéket egy másik tálban verjük kemény habbá.
A habos tojássárgájához adjuk hozzá fokozatosan az olajat, majd a tejet. Ezután szitáljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet, és óvatosan keverjük össze.
A tésztába óvatosan forgassuk bele a tojáshabot, hogy a tészta levegős maradjon.
Hámozzuk meg az almákat, majd szeleteljük vékonyra.
Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, és kenjük meg vékonyan olajjal.
Terítsük ki az almát a tepsiben, szórjuk meg fahéjjal, majd öntsük rá a tészta háromnegyedét. A maradék tésztához keverjük hozzá a kakaót, és öntsük a fehér tésztára. A tetejét igazítsuk el márványos mintázatúra.
Előmelegített, közepes hőfokú sütőben süssük aranybarnára. A sütési idő végén végezzünk tűpróbát.
A pudingport keverjük simára egy kevés hideg tejben. A maradék tejet forraljuk fel, majd öntsük rá a pudingos keveréket, és folyamatos keverés mellett sűrítsük be. Hagyjuk kihűlni. A margarint keverjük habosra a porcukorral, majd apránként adjuk hozzá a kihűlt pudingot.
A kihűlt tésztára kenjük rá a pudingos krémet egyenletesen.