Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Fokhagymás csiperke
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Fokhagymás csiperke.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Sütés/főzés
15
perc
perc
Teljes idő
25
perc
perc
Fogás
köret
Konyha
Spanyol
Mennyiség
4
főre
Kalória
356
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
45
dkg
csiperke
5
evőkanál
olívaolaj
2
gerezd
fokhagyma
citromlé
kevés
só
fekete bors
őrölt
4
evőkanál
petrezselyemzöld
aprított
a díszítéshez:
citrom
szeletek
a tálaláshoz:
bagett
Elkészítés
A felaprított fokhagymát az olívaolajban fél percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát, és addig sütjük, amíg felveszik az összes olajat.
Ekkor még kb. 5 percig sütjük őket, majd belekeverjük a citromlevet, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a petrezselyemmel.
Ezután eloszlatjuk a tányérokon, és citromszeletekkel, valamint bagettel díszítjük.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Fokhagymás csiperke-hez!
Tápérték
Kalória:
356
kcal
Szénhidrát:
39
g
Fehérje:
10
g
Zsír:
19
g
Telített zsír:
3
g
Nátrium:
695
mg
Kálium:
505
mg
Élelmi rost:
4
g
Cukor:
3
g
Vitamin A:
860
IU
Vitamin C:
23
mg
Kalcium:
79
mg
Vas:
3
mg
Keyword
tapas
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!