Keverd össze a vajat, lisztet, kekszmorzsát, kakaót, fahéjat, tojást és cukrot egy nagy tálban, amíg egyenletes tészta nem lesz belőle. A tésztát oszd két részre: egy nagyobb (2/3) és egy kisebb (1/3) részre. Mindkét részt csomagold folpackba, és tedd őket a hűtőbe pihenni.
Egy másik tálban keverd össze a túrót, cukrot, tojásokat, tejfölt, keményítőt, mazsolát és vaníliát. Ügyelj arra, hogy a keverék sima és csomómentes legyen.
A nagyobbik tésztarészt nyújtsd ki és helyezd egy kivajazott tepsibe úgy, hogy az alját és a széleit is befedje.
A túrós keveréket egyenletesen oszlasd el a tésztán.
A maradék (kisebbik) tésztát morzsold szét és szórd a túrós réteg tetejére.
Előmelegített sütőben süsd 180°C-on körülbelül 45 percig, vagy amíg a teteje aranybarna nem lesz.
Hagyd a süteményt a sütőben kihűlni mielőtt kivágnád, hogy ne essen szét.
Vágd kockákra vagy szeletekre a süteményt, és tálald.