A zselatin lapokat áztasd hideg vízben, amíg megpuhulnak.
A tojások sárgáját és a cukrot egy tálban keverd habosra.
Reszeld le a citrom héját, majd facsard ki a levét. A citrom héját keverd a habos tojásos keverékhez.
Egy kis lábasban melegítsd fel a tejszínt, de ne forrald fel. Add hozzá a citromos-tojásos keverékhez.
Egy másik edényben vizet melegítve, gőz felett sűrítsd be a krémet.
A citromlevet kis lábosban melegítsd fel, majd keverd hozzá az áztatott és kinyomkodott zselatint, amíg teljesen feloldódik. Szűrd le, hűtsd le egy kicsit, majd keverd a krémhez.
A tojásfehérjéket egy csipetnyi sóval verd kemény habbá, majd óvatosan forgasd bele a krémbe.
Öntsd a krémet kisebb tálkákba vagy poharakba, és tedd hűtőbe legalább 2 órára.
Tálaláskor szórd meg felaprított kandírozott citrommal.