Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Elefánt fokhagymás sült zöldbab
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Elefánt fokhagymás sült zöldbab.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
15
perc
perc
Sütés/főzés
20
perc
perc
Teljes idő
35
perc
perc
Fogás
köret
Konyha
Francia
Mennyiség
4
főre
Kalória
154
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
50
dkg
zöldbab
végét levágva és megtisztítva
4
gerezd
elefánt fokhagyma
aprítva
2
evőkanál
olívaolaj
1
teáskanál
citromlé
só
ízlés szerint
fekete bors
ízlés szerint
Elkészítés
Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.
Egy tálban keverd össze az elefánt fokhagymát, az olívaolajat, a citromlevet, sót és borsot.
Add hozzá a tisztított zöldbabokat a fokhagymás olajhoz, és forgasd össze, hogy jól be legyenek vonva a keverékkel.
Helyezd a zöldbabokat egy sütőpapírral bélelt tepsire, és egyenletesen oszlasd el.
Süsd a zöldbabokat körülbelül 15-20 percig, vagy amíg megpuhulnak és enyhén megbarnulnak.
Tálald melegen.
Megjegyzés
Jó étvágyat az Elefánt fokhagymás sült zöldbab-hoz!
Tápérték
Kalória:
154
kcal
Szénhidrát:
19
g
Fehérje:
5
g
Zsír:
8
g
Telített zsír:
1
g
Többszörösen telítetlen zsír:
1
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
5
g
Nátrium:
298
mg
Kálium:
273
mg
Élelmi rost:
3
g
Cukor:
0.04
g
Vitamin A:
4
IU
Vitamin C:
27
mg
Kalcium:
60
mg
Vas:
1
mg
Keyword
Citromlé, Elefánt fokhagyma, köret, Olívaolaj, Zöldbab
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!