Go Back
+ servings
Elefánt fokhagymás sült zöldbab

Elefánt fokhagymás sült zöldbab

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Elefánt fokhagymás sült zöldbab.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 35 perc
Fogás köret
Konyha Francia
Mennyiség 4 főre
Kalória 154 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.
  • Egy tálban keverd össze az elefánt fokhagymát, az olívaolajat, a citromlevet, sót és borsot.
  • Add hozzá a tisztított zöldbabokat a fokhagymás olajhoz, és forgasd össze, hogy jól be legyenek vonva a keverékkel.
  • Helyezd a zöldbabokat egy sütőpapírral bélelt tepsire, és egyenletesen oszlasd el.
  • Süsd a zöldbabokat körülbelül 15-20 percig, vagy amíg megpuhulnak és enyhén megbarnulnak.
  • Tálald melegen.

Megjegyzés

Jó étvágyat az Elefánt fokhagymás sült zöldbab-hoz!

Tápérték

Kalória: 154kcalSzénhidrát: 19gFehérje: 5gZsír: 8gTelített zsír: 1gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 5gNátrium: 298mgKálium: 273mgÉlelmi rost: 3gCukor: 0.04gVitamin A: 4IUVitamin C: 27mgKalcium: 60mgVas: 1mg
Keyword Citromlé, Elefánt fokhagyma, köret, Olívaolaj, Zöldbab
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!