Go Back
+ servings
Erdei gyümölcsös tiramisu egy darabja, kakaóporral meghintve, tetején tejszínhabbal és egy fekete szederrel díszítve, mentalevelekkel körítve.

Erdei gyümölcsös tiramisu

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Erdei gyümölcsös tiramisu.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 45 perc
Teljes idő 45 perc
Fogás desszert
Konyha Olasz
Mennyiség 4 főre
Kalória 433 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Keverd össze a tojássárgákat a cukorral. Add hozzá a mascarponét, a vaníliamagokat, a joghurtot, és keverd simára. Ezután óvatosan forgasd bele a gyümölcsöket.
  • A hideg kávéhoz keverd hozzá a rumot.
  • Mártogasd a babapiskótákat a rumos kávéba, majd helyezz egy réteget egy mélyebb tál aljára. Kend rá a mascarpone-s gyümölcsös krém egy részét, simítsd el, és szórd meg kakaóporral. Ismételd meg a rétegezést, amíg az alapanyagok el nem fogynak. A tetejére a maradék krémet kenjük.
  • A tejszínt verd fel kemény habbá cukorral, majd ezzel a habbal fedd be a tiramisu tetejét. Díszítsd a maradék gyümölcsökkel.
  • Helyezd a tiramisut néhány órára a hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.

Megjegyzés

Jó étvágyat az Erdei gyümölcsös tiramisu-hoz!

Tápérték

Kalória: 433kcalSzénhidrát: 43gFehérje: 8gZsír: 26gTelített zsír: 16gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 5gKoleszterin: 84mgNátrium: 60mgKálium: 188mgÉlelmi rost: 2gCukor: 26gVitamin A: 968IUVitamin C: 2mgKalcium: 115mgVas: 0.2mg
Keyword Babapiskóta, Erdei gyümölcsök, Kakaópor, Mascarpone, Olasz desszert, Rumos kávé, Tejszínhab, Tiramisu, Ünnepi desszert, Vanília
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!