A tésztához valókat összegyúrjuk. Két fólia között kinyújtjuk kb. 1/2 cm vastagra. Egy 32*20cm-es tepsibe tesszük és 180°C fokon kb. 10 percig sütjük (amíg nem kap egy kis szint, de nem kell teljesen megsütni.)
3 tojást szétválasztunk és a fehérjéket a tésztából kimaradt tojásfehérjékkel és cukorral együtt kemény habbá verjük.
A túrós töltelékhez, a túrót, cukrot, tejfölt, tojássárgáját és citromhéjat összekeverjük, majd a felvert tojásfehérje habból 3 evőkanálnyit hozzáadunk. A tésztára simítjuk és visszatesszük még 12 percre a sütőbe.
Ezután egy habzsák vagy zacskó segítségével berácsozzuk a sütit, és a hézagokba baracklekvárt töltünk. Addig sütjük, amíg kap egy kis színt a tojáshab.