A tészta hozzávalóit gyors mozdulatokkal összedolgozzuk, linzertésztát készítünk belőle. Gömbbé formázzuk, folpackba csomagoljuk és minimum fél órára hűtőbe tesszük.
Ezután kb. fél centi vastagra kinyújtjuk, kör alakú kb. 6cm-es tésztaszaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt sütőlapra sorakoztatjuk és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. Kihűtjük.
A tojásfehérjéket a cukorral összeforrósítjuk egy lábasban folyamatos és gyors kevergetés mellett. Ezután kemény habbá verjük. Habzsákba töltjük és minden második linzerkarikát körkörös mozdulattal megtöltünk. Mindegyikre rátesszük a tetejét.
A csokoládét egy lábasba tördeljük és gőzfürdő felett megolvasztjuk. Az olvasztott csokival bevonjuk az islereket, úgy hogy az oldalára is jusson belőle.
A süteményeket tálcára rendezzük és hűtőben hagyjuk rádermedni a csokit.