Egy, nagyjából 20x20 cm-es formát kibélelünk szilikonos sütőpapírral. A darált kekszet összekeverjük az olvasztott vajjal és az őrölt fahéjjal. Az előkészített forma aljába nyomkodjuk a kekszes masszát, majd betesszük a hűtőbe.
Egy nyeles forralólábasba mérjük a hideg tejet és a tetejére szórjuk a zselatint. Állni hagyjuk 10 percig. Ezután hozzáadjuk a kristálycukrot és az őrölt fahéjat, majd az egészet, folyamatos kevergetés mellett, felforraljuk. Addig kevergetjük, amíg a cukor és a zselatin teljesen feloldódik. Levesszük a tűzről.
A forralt tejhez hozzákeverjük a sütőtök pürét és hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
A habtejszínt habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a sütőtökös krémbe.
A tejszínhabos sütőtökös krémet rákenjük a kekszes alapra. Az egészet éjszakára hűtőbe tesszük.
Másnap forró késsel szeleteljük a süteményt. Friss tejszínhabbal és karamellöntettel kínáljuk.