Az almát hámozzuk meg, és vágjuk négybe. Tegyük egy lapos edénybe, öntsük rá a pálinkát.
A hagymákat vágjuk apróra, és keverjük össze az apróra vágott zsályával. Áztassuk calvadosba az aszalt szilvát és a mazsolát. Melegítsük elő a sütőt 180°C fokra.
A libát töltsük meg a hagymás zsályával, a lecsöpögtetett szilvával és mazsolával, és annyi almával, amennyi belefér. Varjuk össze a nyílást. Tegyük a lapos edénybe a libát, és toljuk a sütőbe. 10 perc után locsoljuk meg a zsiradékával. Gyakran locsoljuk, és süssük 2 órát.
Vegyük ki a sütőből, szórjuk rá a maradék vajat, és hagyjuk ráolvadni, majd tálaljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat az Aszalt szilvával és almával töltött liba-hoz!