A lisztet összekeverjük a sóval és a fűszerpaprikával.
A kivert hús mindkét oldalát belemártjuk, majd forró olajban pirosra sütjük.
Kivesszük egy tányérra a visszamaradt olajon megfuttatjuk a vöröshagymát, üvegesre pároljuk, sózzuk, borsozzuk.
Felöntjük a paradicsomlével és visszatesszük a hússzeleteket, rátesszük a babot és felöntjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi. Nem kell több, mert a bab összeesik. Lefedjük és jó puhára pároljuk.
Ha készen van, akkor a tejfölt elkavarjuk az 1 evőkanál liszttel és a bab tetejére öntjük. Nem kavargatjuk, inkább csak emelgetjük a fakanállal a babot és a húst, hogy egyik se törjön össze. Mártássűrűségűre főzzük be a levét. Megkóstoljuk és ha kell utána ízesítjük.