Kivajazunk, kilisztezünk egy kisebb kuglóf vagy egy őzgerincformát. Illetve tetszés szerint akár két kisebb kuglóf-formát. A sütőt előmelegítjük 180°C fokra.
Felverjük a tojásfehérjéket és apránként hozzáadagoljuk a 4 evőkanál cukrot. Kikeverjük a margarint a maradék cukrot, a tojássárgákat alaposan. Hozzáadjuk a tejfölt is. Összevegyítjük a többi hozzávalóval úgy, hogy felváltva adagoljuk a sütőporos lisztet, s a felvert tojásfehérjéket a cukros-margarinos-tojássárgás krémhez.
Háromfelé vesszük a tésztát. Az egyikhez a vaníliás pudingport keverjük, a másikhoz a puncsosat, a harmadikhoz a kakaót. Ha nagyon sűrű a tészta, kis tejjel lehet lazítani.
A két formába elosztjuk úgy a tésztát, hogy mindegyikbe alulra a vaníliás, középre a kakaós, felülre a puncsos tészta kerüljön. Mikor feljön a tészta, lejjebb vesszük a hőfokot, s készre sütjük. Ha égne a teteje, de még belül nyers, alufóliával takarjuk le. Összesen kb. 40 perc alatt kész.
Kicsit hűljön, úgy borítsuk ki a formákból!
Kihűlés után gőz felett olvasztott, olajjal elkevert csokival bevonjuk, tetejét tortadarával megszórhatjuk.