A combokat megtisztítjuk, szárítjuk, majd a bőrüket tágítjuk, hogy a töltelék beférjen alá.
A töltelékhez a hagymát kockára vágjuk, olajon megpároljuk és a tejben megáztatott zsemlét kicsavarva hozzátesszük.
A tojás ráütjük, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel megszórjuk és jól összekeverve pirítjuk. Ha összeállt hűtjük és kevés zsemlemorzsát is teszünk bele. Ez azért kell, hogy jobban összeálljon a töltelékünk. Megtöltjük vele a combokat.
A csirkét fűszerkeverékkel bedörzsöljük, lehetőleg paprikás legyen.
Olajat öntünk a tepsibe és lerakjuk a húsokat. Kevés vizet vagy fehérbort öntünk alá, és 160°C fokon 40 perc alatt pirosra sütjük. Közben meg kell egyszer forgatni a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.
A 15 dkg bulgurt leforrázzuk, kétujjnyira lepje el a víz, megsózzuk, pici olajat öntünk rá, és lefedjük. Magától megpuhul 20 perc sem kell neki.
A combokat bulgurral, és uborkasalátával tálaljuk.