Töltött csirkecombok bulgurral Töltött csirkecombok bulgurral

Töltött csirkecombok bulgurral

Csirke Szárnyas

Töltött csirkecombok bulgurral recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 80 perc.

Töltött csirkecombok bulgurral

Töltött csirkecombok bulgurral

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Töltött csirkecombok bulgurral.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítési idő 30 minutes
Főzési idő 50 minutes
Összesen 1 hour 20 minutes
Course főétel
Konyha Magyar
Főre 2 főre
Kalória 801 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A combokat megtisztítjuk, szárítjuk, majd a bőrüket tágítjuk, hogy a töltelék beférjen alá.
  • A töltelékhez a hagymát kockára vágjuk, olajon megpároljuk és a tejben megáztatott zsemlét kicsavarva hozzátesszük.
  • A tojás ráütjük, sózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel megszórjuk és jól összekeverve pirítjuk. Ha összeállt hűtjük és kevés zsemlemorzsát is teszünk bele. Ez azért kell, hogy jobban összeálljon a töltelékünk. Megtöltjük vele a combokat.
  • A csirkét fűszerkeverékkel bedörzsöljük, lehetőleg paprikás legyen.
  • Olajat öntünk a tepsibe és lerakjuk a húsokat. Kevés vizet vagy fehérbort öntünk alá, és 160°C fokon 40 perc alatt pirosra sütjük. Közben meg kell egyszer forgatni a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.
  • A 15 dkg bulgurt leforrázzuk, kétujjnyira lepje el a víz, megsózzuk, pici olajat öntünk rá, és lefedjük. Magától megpuhul 20 perc sem kell neki.
  • A combokat bulgurral, és uborkasalátával tálaljuk.

Jegyzetek

Jó étvágyat a Töltött csirkecombok bulgurral-hoz!

Kalória

Kalória: 801kcalSzénhidrát: 27gFehérje: 49gZsír: 55gTelített zsír: 14gTöbbszörösen telítetlen zsír: 10gEgyszeresen telítetlen zsír: 25gTrans Fat: 1gKoleszterin: 321mgNátrium: 908mgKálium: 778mgRost: 6gCukor: 5gA-vitamin: 659IUC-vitamin: 7mgKalcium: 207mgVas: 6mg
Keyword csirke, húsétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 135, mai nézettség: 1 )
Tagged
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése