Recept ajánlat

Fedezze Fel a Konyha Varázsát: Eredeti Recept ajánlatok.

Íme egy gyors, könnyű recept ajánlat! Készítse el azt, amit a Google talált a recept ajánlat szóra!

Harcsa tejszínes gombamártással

Harcsa tejszínes gombamártással

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Harcsa tejszínes gombamártással.
5 Értékelés 2 szavazat
Előkészítési idő 10 minutes
Sütés/Főzés 20 minutes
Összesen 30 minutes
Fogás főétel
Konyha Magyar
Főre 4 főre
Kalória 721 kcal

Hozzávalók
  

  • 60 dkg harcsafilé
  • 1 kávéskanál
  • 2 evőkanál liszt
  • 6 evőkanál olaj

a mártáshoz:

Elkészítés
 

  • A halat négy fele szeljük, bedörzsöljük sóval és állni hagyjuk.
  • A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd beledobjuk a gombát 3-4 perre sütni. Megszórjuk a liszttel, az ételízesítővel és a borssal, majd rálocsolunk 2 dl vizet.
  • Belisztezzük a halat és forró olajban pár perc alatt megpirítjuk mindkét oldalát.
  • Egy tányérra rakjuk és rákanalazzuk a mártást.

Jegyzet

Jó étvágyat a Harcsa tejszínes gombamártással-hoz!

Kalória

Kalória: 721kcalSzénhidrát: 18gFehérje: 28gZsír: 60gTelített zsír: 22gTöbbszörösen telítetlen zsír: 9gEgyszeresen telítetlen zsír: 26gTranszzsír: 1gKoleszterin: 178mgNátrium: 935mgKálium: 787mgRost: 2gCukor: 2gA-vitamin: 1053IUC-vitamin: 3mgKalcium: 60mgVas: 2mg
Keyword hal, harcsa
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 1 358, mai nézettség: 1 )