Go Back
+ servings
Karaj gombás zöldborsóval

Karaj gombás zöldborsóval

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Karaj gombás zöldborsóval.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 50 perc
Teljes idő 1 óra 10 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 2 főre
Kalória 413 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A karaj szeleteket sózzuk, borsozzuk, és forró olajban minkét oldalukat 2-2 percig elősütjük.
  • Ezután kevés vizet öntünk alá, és a serpenyőt lefedve kb. 20-30 perc alatt megpuhul.
  • A felszeletelt gombát forró olajban addig pirítjuk, míg a leve elfő.
  • Ezt követően hozzáadjuk a zöldborsót és a felkarikázott újhagymát, sózzuk és kevés vizet öntünk alá. Kb. 10 percig együtt pároljuk, végül mehet bele a felaprított petrezselyem.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Karaj gombás zöldborsóval-hoz!

Tápérték

Kalória: 413kcalSzénhidrát: 27gFehérje: 57gZsír: 9gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 1gEgyszeresen telítetlen zsír: 3gKoleszterin: 126mgNátrium: 707mgKálium: 1657mgÉlelmi rost: 10gCukor: 10gVitamin A: 2879IUVitamin C: 83mgKalcium: 100mgVas: 5mg
Keyword gombás, húsétel
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!