A vajat megolvasztjuk, majd robotgéppel összekeverjük a cukorral. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat.
A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd fokozatosan hozzáadjuk a tojásos keverékhez. Beleszórjuk az apróra vágott tejcsokoládét is és jól összekeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, és 160°C-os sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd félbevágjuk.
A fehércsokoládét felolvasztjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan összeforgatjuk a tejföllel és a felolvasztott fehércsokoládéval. Félretesszük ebből a krémből néhány kanállal (ezzel fogjuk később beborítani a sütemény tetejét). A maradék krémhez hozzáadjuk az áfonyát és jól összekeverjük.
Az egyik tésztalapot megkenjük a krémmel, majd ráhelyezzük a másik lapot. A félretett krémmel beborítjuk a sütemény tetejét.
Hűtőbe tesszük dermedni. Szeletelés előtt néhány perccel kivesszük a hűtőből.