Go Back
+ servings
Fecskefészek

Fecskefészek

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Fecskefészek.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 40 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 651 kcal

Hozzávalók
  

a sütéshez:

  • olaj

Elkészítés
 

  • A húsból 4 egyforma nagyságú zsebes szeletet vágok, hogy tölteni tudjam. Mindegyik második szeletnél vágom végig.
  • A medvehagymát megmosom, leszárazom és utána kb: fél cm- s csíkokra vágom fel.
  • Egy serpenyőben olajat melegítek és a medvehagymát belerakom és állandóan kevergetve kicsit megpirítom.Ez kb: 1-1.5 perc.
  • Közben kissé sózom és borsozom.
  • Míg ezeket csinálom a tojás megfő.
  • A szeleteket megtöltöm: a medvehagymát elosztom 4 felé és a húsokba rakom, arra teszem rá a félbe vágott főtt tojásokat is.
  • Ha kell a húst megtűzöm.
  • Ezután szokásos módon bepanírozom és forró olajban kisütöm.
  • Félbe vágva tetszőleges körettel lehet tálalni.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Fecskefészek-hez!

Tápérték

Kalória: 651kcalSzénhidrát: 20gFehérje: 54gZsír: 38gTelített zsír: 6gTöbbszörösen telítetlen zsír: 9gEgyszeresen telítetlen zsír: 21gTrans Fat: 1gKoleszterin: 290mgNátrium: 543mgKálium: 857mgÉlelmi rost: 1gCukor: 1gVitamin A: 242IUKalcium: 63mgVas: 3mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!