A tojásokat szétválasztjuk.
A fehérjéből kemény habot verünk.
A tojássárgáját a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vizet és az étolajat.
A lisztet, a kakaóport és a sütőport összekeverjük, majd a tojássárgás masszához adjuk.
A tojásfehérjehabot óvatosan a tésztához keverjük.
Előmelegítjük a sütőt 180 °C fokra. Sütőpapírral kibélelt tepsiben kb. 20- 25 perc alatt megsütjük a tésztát. Kihűtjük.
A krémhez a pudingport, a cukrot a meggylével felfőzzük, majd hozzáadjuk a meggyet. Ha kicsit hűlt, rákenjük a kihűlt tésztára.
A tejszínből habot verünk (ha biztosak akarunk lenni, egy kis zseléfix port adhatunk hozzá), és a meggykrém tetejére simítjuk.
A sütit hűtjük, majd díszítjük csokireszelékkel, meggyszemekkel.