Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Almával rakott sertésborda
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Almával rakott sertésborda.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
15
perc
perc
Sütés/főzés
25
perc
perc
Teljes idő
40
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
604
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
80
dkg
sertésborda
kicsontozva
2
db
alma
3
evőkanál
tejföl
½
dl
zsemlemorzsa
1
teáskanál
mustár
1
csokor
petrezselyemzöld
olaj
só
fekete bors
őrölt
Elkészítés
A tejfölt keverje el a fűszerekkel, a nagyon finomra vágott zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a zsemlemorzsával és a meghámozott, reszelt almával.
A hússzeleteket sózza be és borsozza meg.
Egy serpenyőben hevítse fel az olajat, majd az enyhén kivert hússzeleteket gyorsan süssön át mindkét oldalukon, majd helyezze őket egy tányérra.
Mindegyik hússzeletet kenje meg az almás-tejfölös krémmel.
Tegye a hússzeleteket egy tűzálló tálba egymás mellé, majd előmelegített sütőben pirítsa pirosra.
Burgonyapürével vagy vajas burgonyával kínálja.
Megjegyzés
Jó étvágyat az Almával rakott sertésborda-hoz!
Tápérték
Kalória:
604
kcal
Szénhidrát:
22
g
Fehérje:
24
g
Zsír:
47
g
Telített zsír:
12
g
Többszörösen telítetlen zsír:
9
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
20
g
Trans Fat:
0.4
g
Koleszterin:
114
mg
Nátrium:
415
mg
Kálium:
478
mg
Élelmi rost:
3
g
Cukor:
10
g
Vitamin A:
94
IU
Vitamin C:
5
mg
Kalcium:
57
mg
Vas:
2
mg
Keyword
alma, Burgonyapüré, Mustár, petrezselyemzöld, Sertésborda, Tejföl, Vajas burgonya, Zsemlemorzsa
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!