Go Back
+ servings
Dán pácolt tojás

Dán pácolt tojás

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Dán pácolt tojás.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás köret
Konyha dán
Mennyiség 4 főre
Kalória 159 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A tojásokat 20 percig főzzük. Vegyük ki és öntsük le a vizet.
  • Egy lábasba tegyünk 6 deci vizet, sót és a két vöröshagyma héját, és forraljuk fel.
  • Vegyük le a tűzről, és távolítsuk el a héjakat.
  • Öblítsük le a tojásokat hideg vízben, és forgatjuk a konyhapulton, hogy a tojáshéj megrepedjen. A tojásokat sós vízzel a fazékba tesszük, és egy napig a hűtőben pihentetjük.
  • Keverje össze a majonézt mustárral.
  • Hámozza meg és vágja ketté a tojásokat.
  • A tetejére krémet kenünk, majd megszórjuk az édesköménnyel és a chilivel tetejét.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Dán pácolt tojás-hoz!

Tápérték

Kalória: 159kcalSzénhidrát: 6gFehérje: 6gZsír: 12gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 6gEgyszeresen telítetlen zsír: 3gTrans Fat: 0.04gKoleszterin: 168mgNátrium: 3659mgKálium: 157mgÉlelmi rost: 1gCukor: 3gVitamin A: 322IUVitamin C: 4mgKalcium: 50mgVas: 1mg
Keyword savanyúság
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!