Első lépésként a parizert, főtt tojást, sárgarépát és uborkát apró kockákra vágjuk.
Egy lábasban keverjük össze a vizet és a húsleveskockát, majd főzzük fel, hogy a kocka teljesen feloldódjon. Ezután hagyjuk langyosra hűlni.
Keverjük össze a tejfölt és a majonézt, majd adjuk hozzá az apróra vágott zöldségeket.
A langyosra hűlt húslevesbe keverjük bele a zselatint, hogy feloldódjon.
Alufóliával béleljünk ki egy őzgerincformát, majd béleljük ki gépsonkával, úgy hogy kívülről és belülről is legyen egy rétegünk. Csak annyit hagyjunk meg a tetejére, amit rá lehet hajtani.
Az aljára öntsük bele a felkészített massza felét. Ezután helyezzük rá a főtt virsliket.
Tegyük rá a maradék massza másik felét, majd borítsuk be az egészet a maradék gépsonka szeletekkel.
Hajtsuk rá az alufóliát, majd tegyük a hűtőbe, hogy megdermedjen.