Sonkás alagút recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.
Sonkás alagút
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sonkás alagút.
Hozzávalók
Elkészítés
- A parizert, főtt tojást, sárgarépát, uborkát apró kockákra vágjuk.
- A vízből és a húsleveskockából levest készítünk, majd ebbe feloldjuk a zselatint.
- Összekeverjük a tejfölt és a majonézt, majd belekeverjük az aprólékot. Végül, hozzáadjuk a langyosra hűlt zselatinos levest.
- Alufóliát teszünk egy őzgerincformába, majd az egészet kibéleljük a gépsonkával, csak annyit hagyunk, amit a tetejére teszünk. A gépsonkára öntjük a masszánk felét, erre rakjuk a virsliket, majd a massza másik fele következik és az egészet betakarjuk a maradék gépsonka szeletekkel.
- Ráhajtjuk a fóliát és hűtőszekrénybe hagyjuk megdermedni.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Sonkás alagút-hoz!
Nutrition
Kalória: 800kcalSzénhidrát: 10gFehérje: 19gZsír: 75gTelített zsír: 19gTöbbszörösen telítetlen zsír: 32gEgyszeresen telítetlen zsír: 19gTrans Fat: 0.1gKoleszterin: 201mgNátrium: 1413mgKálium: 312mgÉlelmi rost: 1gCukor: 3gVitamin A: 2251IUVitamin C: 2mgKalcium: 98mgVas: 2mg
KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 529, mai nézettség: 1 )