Sonkás alagút

Sonkás alagút

Hidegkonyha Hidegtál Húsételek

Sonkás alagút recept hozzávalók és elkészítés leírása. Recept elkészítés ideje 60 perc.

Sonkás alagút

Sonkás alagút

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sonkás alagút.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 30 perc
Teljes idő 1 óra
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 800 kcal

Hozzávalók
  

  • 20 dkg gépsonka
  • 10 dkg parizer
  • 4 db virsli főtt
  • 4 db tojás főtt
  • 1 db sárgarépa főtt
  • 2 db savanyú uborka
  • 3 dl tejföl
  • 400 g majonéz nagy
  • 1 db húsleveskocka
  • 1 dl víz
  • 1 csomag zselatin

Elkészítés
 

  • A parizert, főtt tojást, sárgarépát, uborkát apró kockákra vágjuk.
  • A vízből és a húsleveskockából levest készítünk, majd ebbe feloldjuk a zselatint.
  • Összekeverjük a tejfölt és a majonézt, majd belekeverjük az aprólékot. Végül, hozzáadjuk a langyosra hűlt zselatinos levest.
  • Alufóliát teszünk egy őzgerincformába, majd az egészet kibéleljük a gépsonkával, csak annyit hagyunk, amit a tetejére teszünk. A gépsonkára öntjük a masszánk felét, erre rakjuk a virsliket, majd a massza másik fele következik és az egészet betakarjuk a maradék gépsonka szeletekkel.
  • Ráhajtjuk a fóliát és hűtőszekrénybe hagyjuk megdermedni.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Sonkás alagút-hoz!

Nutrition

Kalória: 800kcalSzénhidrát: 10gFehérje: 19gZsír: 75gTelített zsír: 19gTöbbszörösen telítetlen zsír: 32gEgyszeresen telítetlen zsír: 19gTrans Fat: 0.1gKoleszterin: 201mgNátrium: 1413mgKálium: 312mgÉlelmi rost: 1gCukor: 3gVitamin A: 2251IUVitamin C: 2mgKalcium: 98mgVas: 2mg

KÖRNYEZETVÉDELMI INFORMÁCIÓK

Keyword hidegtál
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!
(össznézettség: 529, mai nézettség: 1 )