A különböző sertésrészeket alaposan tisztítsuk meg és távolítsuk el róluk a szőrt.
A húsokat egy nagy fazékba tesszük, és felöntjük vízzel. Alkalmanként eltávolítjuk a keletkező habot.
Miután eltávolítottuk a habot, hozzáadjuk a sót, a borsot, a fokhagymát, egy hagymát és egy kis babérlevelet az ízesítéshez.
Főzzük az egészet addig, amíg a hús könnyen leválik a csontokról; ez körülbelül 5 óra.
A húsdarabokat kivesszük, és eltávolítjuk a csontokat. A maradék alaplevet hagyjuk leülepedni, majd adunk hozzá egy deci hideg vizet (ez segít az üledék kicsapódásában) és átszűrjük.
A leszűrt húsokat tálakba helyezzük, és ráöntjük az alaplevet.
Hűtőben vagy más hideg helyen hagyjuk addig, amíg meg nem dermed.