Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. A lisztet elkeverjük a sóval majd összemorzsoljuk a vajjal és a zsírral. Amikor az élesztő felfutott, hozzáöntjük a lisztes keverékhez és a tejföllel és a tojással összegyúrjuk.
A tésztát kb. félóráig pihentetjük, majd lisztezett felületen kinyújtjuk 1 cm - es vastagságúra. Megkenjük a felületét olvasztott vajjal, rászórjuk a felaprított medvehagymát és feltekerjük mint a bejglit. A két végét egymásra hajtjuk. Ismét pihentetjük 30 percig.
A tésztát ujjnyi vastagra kinyújtjuk és egy 4 - 5 cm - es pogácsaszaggatóval pogácsákat szaggatunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és ismét pihentetjük 30 percig.
Ezután lekenjük enyhén felvert tojással és megszórjuk szezámmaggal. Forró 190 °C - os sütőben szép pirosra sütjük.