Az almákat lereszeljük, majd egy serpenyőben a fűszerekkel és cukorral kis lángon főzzük, amíg a leve el nem párolog. A mazsolát és a keményítőt hozzáadjuk, majd félretesszük.
A lisztet egy tálba szitáljuk, és mélyedést készítünk a közepén. Az élesztőt belemorzsoljuk, cukrot szórunk rá, majd ráöntjük a tejet. Hagyjuk állni, amíg habosodik. A főtt burgonyát áttörjük, és összekeverjük a tojással, vajjal és citromhéjjal. Ezt a keveréket a lisztes keverékhez adjuk, és sima tésztát gyúrunk belőle. Meleg helyen 30-40 percig kelesztjük.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, majd 8-10 cm átmérőjű korongokat szaggatunk belőle. Mindegyik korong közepére egy kiskanál tölteléket teszünk, majd a tésztát a töltelék fölé hajtjuk és a széleit összenyomkodjuk.
A kész süteményeket sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük, a tetejüket megkenjük tojással, és 200°C-on kb. 20 percig sütjük, amíg aranybarnára nem sülnek.