Először a lapokat készítettem el, a hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrtam, letakarva hűtőbe tettem.
A csirkét egyforma csíkokra vágtam, meglocsoltam egy kevés olajjal, megszórtam a fűszerekkel, mézzel, jól összeforgattam, majd forró serpenyőben, minden oldalát megpirítottam.
A salátát megmostam, hagymát felkarikáztam, a káposztát, paprikát, csicsókát vékony csíkokra vágtam.
A tejfölben elkevertem a sót, fokhagymát.
A tortilla tésztát elosztottam 6 részre, majd mindegyiket egyenként, vékonyra kinyújtottam. Felforrósított teflonba (nem kell kikenni!) tettem, majd amikor kezdett felhólyagosodni, megfordítottam.
A kisült lapokat megkentem a tejfölös öntettel, megszórtam hússal, majd a zöldségekkel, erős paprikát is tettem, feltekerve kínáltam.