Melegítsd elő a sütőt 175°C (felső és alsó sütés) és bélelj ki egy 23 cm átmérőjű tortaformát sütőpapírral.
Készítsd el a tésztát: A tojásokat és a cukrot verjük habosra a habverővel, majd óvatosan forgassuk bele a lisztet, a keményítőt és a vaníliás cukrot.
Öntsd a tésztát a formába és süsd az alsó sütőrácsban 30-45 percig. Hagyd kihűlni, majd vedd ki a formából és helyezd egy rácsra.
Készítsd el a vaníliakrémet: Keverjük össze egy fazékban a tejszínt, a vaníliás cukrot és a sütőport. Főzzük lassú tűzön, folyamatosan keverve, amíg a krém besűrűsödik. Vedd le a tűzről, és öntsd át egy tálba. Hagyd kihűlni, majd töltsd meg vele a tortát.
Vágd három részre a tortalapot és helyezd az alsó részét egy tortatányérra. Töltse meg az első réteget baracklekvárral és a második réteget vaníliakrémmel.
Készítsd el a tejszínhabot és tegyél egy nagy adagot a torta tetejére, majd vidd fel egy vékonyabb réteggel az oldalakra is. Helyezd a tortát a hűtőbe, hogy megszilárduljon, miközben elkészíted a marcipánt.
Készítsd el a marcipánt és gyúrd addig, amíg puha lesz. Nyújtsd ki körülbelül 3-4 mm vastagra. Használj kukoricakeményítőt, ha a marcipán ragad. Az legkönnyebb egy kinyújtószőnyeggel dolgozni. Fontos, hogy a marcipán nagyobb legyen, mint ami szükséges ahhoz, hogy pontosan befedje a tortát, így marad margód.
Fedjük be a tortát a marcipánnal, majd simítsuk el és vágjuk le a felesleges részeket.
Dekoráljuk a tortát olvasztott, hűlt csokoládéval, porcukorral és ehető virágokkal.