Egy nagy tálban keverje össze a szeletelt húst, az apróra vágott elefánt fokhagymát, az olívaolajat, a köményt, a paprikát, a chili pelyhet, a citromlevet, sót és borsot. Jól keverje össze, hogy minden szelet hús be legyen vonva a fűszerkeverékkel. Hagyja pácolódni legalább 30 percig, de ha van rá ideje, akkor 1-2 órán keresztül a hűtőszekrényben.
Melegítse elő a grillt vagy serpenyőt közepes lángon. A hússzeleteket grillen vagy serpenyőben 3-4 percig sütjük mindkét oldalon, vagy amíg aranybarna és teljesen átsült.
A tortillákat vagy flatbreadeket is melegítse meg a grillen vagy serpenyőben, hogy puha és rugalmas legyen.
Tálalja a hússzeleteket a meleg tortillán vagy flatbread-en, adjon hozzá friss zöldségeket és egy kanál joghurtot vagy tzatzikit.
A wrap-et hajtsa össze, és azonnal tálalja.
Megjegyzés
Jó étvágyat az Elefánt fokhagymás és fűszeres hús wrap-hoz!