A karajszeleteket kiklopfoljuk, hogy egyenletes vastagságúak legyenek.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és megdinszteljük a finomra vágott hagymát. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a kis kockákra vágott bacont és sonkát. Aranybarnára pirítjuk az egészet, majd levesszük a tűzről és hagyjuk kihűlni.
A kihűlt hagymás keveréket elosztjuk a hússzeleteken, majd rátesszük a sajtszeleteket is. A húst óvatosan összehajtjuk és fogpiszkálóval vagy hústűvel rögzítjük.
Először lisztbe forgatjuk a hússzeleteket, aztán felvert tojásba mártjuk, végül pedig zsemlemorzsába forgatjuk őket.
Egy mélyebb serpenyőben bő olajat hevítünk és aranybarnára sütjük benne a hússzeleteket mindkét oldalukon.
A kész hússzeleteket lecsepegtetjük, és kedvenc köretünkkel tálaljuk.