A burgonyát alaposan megpucoljuk és megtisztítjuk. Nagy sütőburgonyát használjunk, minél nagyobb, annál jobb.
1mm vastagságúra állított mandolinnal vágjuk le a burgonya széleit, hogy téglalap alakú legyen. A levágott szeleteket későbbi felhasználásra tegyük félre.
A burgonyatéglalapot vékony szeletekre vágjuk, és tejszínbe áztatjuk.
Egy vajjal kikent, sütőpapírral bélelt kenyérformába rétegezzük a burgonyaszeleteket, minden réteg közé ghee-t vagy olvasztott vajat téve.
Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk a rétegeket. Ezt a lépést el is hagyhatjuk.
A sütőpapírt ráhajtva, előmelegített sütőben, 175°C-on másfél órán át sütjük.
A sütőből kivéve, alufóliába csomagolt kartonlapot teszünk a tetejére, és nehéz tárgyakkal (pl. konzervdobozokkal) lenyomjuk, amíg teljesen le nem hűl.
Ezután éjszakára hűtőbe tesszük.
A fűszerezett olajat úgy készítjük, hogy közepes lángon melegítjük az olajat, majd levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a friss fokhagymát, rozmaringot és kakukkfüvet.
Másnap kivesszük a burgonyát a formából, és egyenlő méretű kockákra vágjuk.
Egy tapadásmentes serpenyőt 200°C-ra melegítünk, és egy teáskanál fűszerezett ghee-t vagy kacsazsírt teszünk bele.
A burgonyakockákat mindkét oldalán aranybarnára sütjük. Személyes preferenciának megfelelően minden oldalát megsüthetjük.
Tálaláskor reszelt fokhagymával, snidlinggel és rozmaringgal díszítjük. Melegen vagy szobahőmérsékleten tálaljuk.