Go Back
+ servings
Medvehagymás rántotta

Medvehagymás rántotta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Medvehagymás rántotta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 12 perc
Teljes idő 22 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 526 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Keverjük össze a tojásokat a tejjel egy nagy tálban.
  • Finomra vágjuk a medvehagymát és adjuk hozzá a tojás-tej keverékhez.
  • Ízesítsük sóval, és morzsoljuk bele a feta sajtot.
  • A kaliforniai paprikákat kockázzuk fel apróra.
  • Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat közepes lángon.
  • Adjuk hozzá a kockázott paprikát a serpenyőbe, és süssük néhány percig.
  • Miután a paprika megpuhult, öntsük rá a tojásos keveréket.
  • Főzzük addig, amíg a rántotta megszilárdul, de még nedves marad a közepén.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Medvehagymás rántotta-hoz!

Tápérték

Kalória: 526kcalSzénhidrát: 9gFehérje: 25gZsír: 43gTelített zsír: 24gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 12gTrans Fat: 1gKoleszterin: 585mgNátrium: 1321mgKálium: 405mgÉlelmi rost: 1gCukor: 7gVitamin A: 3450IUVitamin C: 76mgKalcium: 338mgVas: 3mg
Keyword medvehagymás, omlett, rántotta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!