Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Medvehagymás rántotta
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Medvehagymás rántotta.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
10
perc
perc
Sütés/főzés
12
perc
perc
Teljes idő
22
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
526
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
12
db
tojás
2
dl
tej
10
dkg
vaj
16
dkg
feta sajt
2
db
kaliforniai paprika
sárga
2
csokor
medvehagyma
só
ízlés szerint
Elkészítés
Keverjük össze a tojásokat a tejjel egy nagy tálban.
Finomra vágjuk a medvehagymát és adjuk hozzá a tojás-tej keverékhez.
Ízesítsük sóval, és morzsoljuk bele a feta sajtot.
A kaliforniai paprikákat kockázzuk fel apróra.
Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat közepes lángon.
Adjuk hozzá a kockázott paprikát a serpenyőbe, és süssük néhány percig.
Miután a paprika megpuhult, öntsük rá a tojásos keveréket.
Főzzük addig, amíg a rántotta megszilárdul, de még nedves marad a közepén.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Medvehagymás rántotta-hoz!
Tápérték
Kalória:
526
kcal
Szénhidrát:
9
g
Fehérje:
25
g
Zsír:
43
g
Telített zsír:
24
g
Többszörösen telítetlen zsír:
4
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
12
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
585
mg
Nátrium:
1321
mg
Kálium:
405
mg
Élelmi rost:
1
g
Cukor:
7
g
Vitamin A:
3450
IU
Vitamin C:
76
mg
Kalcium:
338
mg
Vas:
3
mg
Keyword
medvehagymás, omlett, rántotta
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!