Go Back
+ servings
A képen egy gazdag sertésragu látható tálalva piros, paradicsomalapú szósszal, amelyet széles körben elszórt fenyőmagok díszítenek. Az étel felszíne enyhén fényes, ami arra utal, hogy frissen készült és forró. Az előtérben egy homályosan látható személy keze, ami emberi jelenlétet sugall az étkezési helyzetben. Az ételek színei élénkek és vonzóak, a piros és az aranybarna árnyalatok dominálnak, ami hívogató hatást kelt.

Babos sertésragu

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Babos sertésragu.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 2 hours 40 perc
Teljes idő 2 hours 55 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 8 főre
Kalória 326 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A babot előző éjszaka áztassuk be vízbe, szűrjük le, majd öntsük fel vízzel és ha felforrt főzzük egy órán át.
  • A megtisztított húst szeleteljük fel, fűszerezzük sóval és borssal, majd a felhevített olajon pirítsuk meg mindkét oldalát negyed óra alatt.
  • Ezután a zaftjában pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd adjuk hozzá a húst. a feldarabolt répát, a felkarikázott paradicsomot és a babot.
  • Engedjük fel a levessel és fűszerezzük a babérlevéllel, sóval, valamint borssal. Ha felfőtt helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Babos sertésragu-hoz!

Tápérték

Kalória: 326kcalSzénhidrát: 27gFehérje: 27gZsír: 13gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 6gKoleszterin: 66mgNátrium: 346mgKálium: 977mgÉlelmi rost: 7gCukor: 5gVitamin A: 4278IUVitamin C: 13mgKalcium: 109mgVas: 4mg
Keyword Babérlevél, Babos sertésragu, Fehérbab, Főétel, Földimogyoró olaj, Hagyományos magyar étel, Húsos egytálétel, Húsos ragu, Magyar konyha, Magyaros ízek, Marhahúsleves, paradicsom, Sárgarépa, Sertéslapocka, vöröshagyma
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!