Go Back
+ servings
Sertésbélszín Budapest módra

Sertésbélszín Budapest módra

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Sertésbélszín Budapest módra.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 50 perc
Fogás főétel
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 934 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A húsból ujjnyi vastag szeleteket vágtam, sóztam,borsóztam. A raguhoz, minden hozzávalót, egyformára felkockáztam, majd ebben a sorrendben sütöttem; először a szalonnával kezdtem, ehhez hozzáadtam a hagymát, amikor már üvegesre sült, hozzáadtam a paprikát, borsót, paradicsomot, gombát, sóztam, borsóztam, meghintettem pirospaprikával, letakarva, lassú tűzőn puhára főztem, ami kb. 10 percet vett igénybe, közben a hús is megsült.
  • Külön, a vajat az olívaolajjal összemelegítettem, a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen kisütöttem benne, az elkészült raguval tálaltam.
  • Az eredeti receptben, libamájjal dúsítják, na, az most nem került bele, de, így is nagyon finom lett!

Megjegyzés

Jó étvágyat a Sertésbélszín Budapest módra-hoz!

Tápérték

Kalória: 934kcalSzénhidrát: 19gFehérje: 39gZsír: 78gTelített zsír: 28gTöbbszörösen telítetlen zsír: 8gEgyszeresen telítetlen zsír: 36gTrans Fat: 1gKoleszterin: 175mgNátrium: 478mgKálium: 1204mgÉlelmi rost: 6gCukor: 10gVitamin A: 3138IUVitamin C: 106mgKalcium: 68mgVas: 3mg
Keyword húsétel, sertés
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!