Go Back
+ servings
Kagylótészta all'arrabiata

Kagylótészta all'arrabiata

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Kagylótészta all'arrabiata.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 15 perc
Teljes idő 20 perc
Fogás főétel
Konyha Olasz
Mennyiség 2 főre
Kalória 785 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A tésztát sós, forrásban lévő vízben megfőzzük, de ne túl puhára. Divatosan fogalmazhatnék úgy is, hogy al dente -re főzzük (mert ez úgy tetszik :), majd leszűrjük.
  • A paradicsomokat picit bemetsszük, forró vízzel leforrázzuk és lehúzzuk a héját.
  • Az olívaolajra dobtam rá a durvára vágott fokhagymát és amint megéreztem az illatát beleraktam az összekockázott paradicsomokat és a chilit. Nincs más hátra mint a fűszerezés.
  • Pár percig rottyan és összekeverhetjük a tésztával. Keverésnél még kap pár cseppet az olívaolajból.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Kagylótészta all'arrabiata-hoz!

Tápérték

Kalória: 785kcalSzénhidrát: 110gFehérje: 20gZsír: 31gTelített zsír: 4gTöbbszörösen telítetlen zsír: 4gEgyszeresen telítetlen zsír: 21gNátrium: 606mgKálium: 1017mgÉlelmi rost: 9gCukor: 11gVitamin A: 2448IUVitamin C: 71mgKalcium: 108mgVas: 4mg
Keyword tészta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!