A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és fél órára fóliába csomagolva hűtőben pihentetjük.
Közben a gyümölcsöket felaprítjuk. A tejszínt, mézet, vajat és a cukrot összeforraljuk és belekeverjük a mandulát és a gyümölcsöket, majd hűlni hagyjuk.
Sütőpapírból kivágunk egy sütőlap nagyságú lapot (kb 30x40), ráhelyezzük a tésztát és betakarjuk egy másik sütőpapírral és kinyújtjuk, majd rárakjuk a sütőlapra és a felső papírlapot lehúzzuk.
Egyenletesen elkenjük rajta a masszát és kb. 20 percig sütjük (kb. 180°C). Ha megsült hagyjuk kihűlni, majd azonos nagyságú ? kb. 2x5 cm-es szeletekre vágjuk.
Meleg vízfürdőben felolvasztjuk a csokoládét és belemártogatjuk a szeletek mindkét végét és hagyjuk megszáradni.