Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pulykamell tárkonyos mártásban
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pulykamell tárkonyos mártásban.
5
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
15
perc
perc
Sütés/főzés
35
perc
perc
Teljes idő
50
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
334
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
2
evőkanál
vaj
1
evőkanál
repceolaj
50
dkg
pulykamell
23
dkg
rókagomba
1
evőkanál
provence-i fűszerkeverék
2
fej
fokhagyma
só
fekete bors
őrölt
1
csésze
csirkehúsleves
2/3
csésze
száraz fehérbor
5
evőkanál
tejföl
2
evőkanál
tárkony
aprított
Elkészítés
Egy serpenyőben forrósítsuk össze a vajat, az olajat, és tegyük bele a pulykamellet.
Adjuk hozzá a gombát, szórjuk meg a provence-i fűszerkeverékkel, majd adjuk hozzá a fokhagymát, és sózzuk, borsozzuk.
Öntsük rá a levest, és a bort, majd forraljuk fel. Fedjük le, és főzzük 15 percig kis lángon.
Vegyük ki a húst és a gombát, majd tegyük félre.
Forraljuk a felére a szószt. Adjuk hozzá a tejfölt és a tárkonyt. Kevergetve forraljuk, amíg besűrűsödik. sózzuk, borsozzuk a mártást.
Szeleteljük fel a húst, kanalazzuk rá a gombát, és a mártást.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Pulykamell tárkonyos mártásban-hoz!
Tápérték
Kalória:
334
kcal
Szénhidrát:
14
g
Fehérje:
30
g
Zsír:
15
g
Telített zsír:
6
g
Többszörösen telítetlen zsír:
2
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
5
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
90
mg
Nátrium:
838
mg
Kálium:
895
mg
Élelmi rost:
4
g
Cukor:
2
g
Vitamin A:
489
IU
Vitamin C:
10
mg
Kalcium:
160
mg
Vas:
5
mg
Keyword
húsétel, pulyka
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!