Go Back
+ servings
Harcsagulyás

Harcsagulyás

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Harcsagulyás.
4 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás leves
Konyha Magyar
Mennyiség 4 főre
Kalória 514 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • Az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztom a zsíron, majd megszórom fűszerpaprikával és felöntöm 2 dl vízzel, sót teszek bele.
  • Feldarabolva hozzáadom a paprikát, paradicsomot, a felkockázott krumplit. Mehet bele az összenyomott fokhagyma, bors is. Felöntöm a megfelelő mennyiségű vízzel, és addig főzöm míg a krumpli puha lesz.
  • Beleteszem a halászlé kockát morzsolva, megvárom, míg azzal is rottyan egyet a leves és mehet hozzá a kockára vágott halfilé.
  • A hallal készre főzöm, és ízesítem erős paprika krémmel.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Harcsagulyás-hoz!

Tápérték

Kalória: 514kcalSzénhidrát: 65gFehérje: 27gZsír: 17gTelített zsír: 5gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 7gTrans Fat: 1gKoleszterin: 76mgNátrium: 451mgKálium: 2025mgÉlelmi rost: 10gCukor: 7gVitamin A: 2441IUVitamin C: 112mgKalcium: 73mgVas: 4mg
Keyword hal, harcsa
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!