Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pirított csirkemáj
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Pirított csirkemáj.
4
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
15
perc
perc
Sütés/főzés
30
perc
perc
Teljes idő
45
perc
perc
Fogás
főétel
Konyha
Magyar
Mennyiség
4
főre
Kalória
583
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
50
dkg
csirkemáj
10
dkg
gomba
15
dkg
bacon
2
db
vöröshagyma
só
fekete bors
őrölt
majoranna
olaj
Elkészítés
A vöröshagymát és a gombát megtisztítjuk, szeletekre felvágjuk.
A szalonnát csíkokra, a csirkemájat kisebb darabokra vágjuk.
Kevés olajban a szalonnát és a hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát, majd a csirkemájat.
Majoránnával, őrölt borssal fűszerezzük, készre sütjük és a végén megsózzuk. Rizi-bizivel tálaljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Pirított csirkemáj-hoz.
Tápérték
Kalória:
583
kcal
Szénhidrát:
8
g
Fehérje:
23
g
Zsír:
51
g
Telített zsír:
17
g
Többszörösen telítetlen zsír:
8
g
Egyszeresen telítetlen zsír:
23
g
Trans Fat:
1
g
Koleszterin:
467
mg
Nátrium:
634
mg
Kálium:
469
mg
Élelmi rost:
2
g
Cukor:
3
g
Vitamin A:
13913
IU
Vitamin C:
27
mg
Kalcium:
42
mg
Vas:
12
mg
Keyword
csirke, húsétel, máj
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!