Go Back
Print
Recipe Image
Megjegyzés
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Cseresznyés rétes
Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Cseresznyés rétes.
4
Értékelés 1 szavazat
Nyomtatás
Pin Recept
Előkészítés
15
perc
perc
Sütés/főzés
25
perc
perc
Teljes idő
40
perc
perc
Fogás
desszert
Konyha
Magyar
Mennyiség
6
főre
Kalória
803
kcal
Hozzávalók
1x
2x
3x
2
csomag
réteslap
kész
50
dkg
cseresznye
magozott
12
dkg
margarin
4
evőkanál
zsemlemorzsa
10
dkg
porcukor
1
mokkáskanál
fahéj
8
dkg
dió
Elkészítés
A réteslapokat egyenként megkenjük olvasztott vajjal, majd egymásra fektetjük őket.
A cseresznyét összekeverjük a dióval, zsemlemorzsával, fahéjjal és porcukorral, majd mindkét csomag réteslapot megtöltjük.
Óvatosan feltekerjük, majd kivajazott tepsibe fektetjük, és olvasztott vajat kenünk rá.
Forró sütőben 200°C fokon pirulásig sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Megjegyzés
Jó étvágyat a Cseresznyés rétes-hez!
Tápérték
Kalória:
803
kcal
Szénhidrát:
74
g
Fehérje:
10
g
Zsír:
54
g
Telített zsír:
12
g
Nátrium:
449
mg
Kálium:
321
mg
Élelmi rost:
5
g
Cukor:
29
g
Vitamin A:
775
IU
Vitamin C:
6
mg
Kalcium:
64
mg
Vas:
3
mg
Keyword
desszert, rétes
Próbálta ezt a receptet?
Tudasd velünk
milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmag
Nézze meg>>>
Elefánt fokhagyma XXXL
!