A gyúrt tésztához valókat összegyúrjuk, majd tepsi hátán előmelegített sütőben két lapot sütünk.
A piskótát is elkészítjük. Amíg hűlnek a lapok és a piskóta, addig elkészítjük a krémet.
A tejben csomómentesre elkeverjük a lisztet belekeverjük a cukrot, sűrűre főzzük.Félretesszük hűlni.
A vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd fokozatosan tesszük a kihűlt krémhez.
A csokimázhoz valókat kis lángon összeolvasztjuk.
Megtöltjük a lapokat: kakaós lap-krém-piskóta-krém-kakaós lap- csokimáz. Nagyon fontos, hogy a lapokat locsoljuk meg a rummal vagy likőrrel.S őt, még a csokimázba is tehetünk egy keveset.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, és türelmesen várunk, míg bepuhulnak a lapok.