Go Back
+ servings
Csicseriborsósaláta

Csicseriborsó saláta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Csicseriborsó saláta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 15 perc
Teljes idő 15 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Magyar
Mennyiség 6 főre
Kalória 312 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A csicseriborsót hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük. Egy edénybe tesszük.
  • A vékonyan felszeletelt hagymát dolgozzuk össze a felaprított korianderrel, a citromlével és az olívaolajjal.
  • Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd dolgozzuk össze a csicseriborsóval.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Csicseriborsó saláta-hoz!

Tápérték

Kalória: 312kcalSzénhidrát: 18gFehérje: 6gZsír: 25gTelített zsír: 3gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 17gNátrium: 201mgKálium: 230mgÉlelmi rost: 5gCukor: 4gVitamin A: 356IUVitamin C: 4mgKalcium: 39mgVas: 2mg
Keyword saláta
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!