Go Back
+ servings
Elefánt fokhagymás bruschetta

Elefánt fokhagymás bruschetta

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Elefánt fokhagymás bruschetta.
5 Értékelés 1 szavazat
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 10 perc
Teljes idő 30 perc
Fogás hideg előétel
Konyha Olasz
Mennyiség 6 főre
Kalória 279 kcal

Hozzávalók
  

a tálaláshoz:

  • parmezán

Elkészítés
 

  • Először süsd meg az elefánt fokhagymát, Ha kész, hagyd hűlni, majd nyomd ki a húst a héjából.
  • A paradicsomokat, a hagymát és a bazsalikomot vágd apró darabokra, majd keverd össze őket egy tálban. Add hozzá a fokhagymát, majd ízesítsd sóval és borssal.
  • A bagettet pirítsd meg a sütőben vagy a grillezőn mindkét oldalán.
  • A pirított kenyérre kanalazz rá egy adagot a fokhagymás-paradicsomos keverékből, majd locsold meg olívaolajjal. Ha szeretnéd, szórd meg reszelt parmezánnal.

Megjegyzés

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Elefánt fokhagymás bruschetta.

Tápérték

Kalória: 279kcalSzénhidrát: 27gFehérje: 11gZsír: 15gTelített zsír: 4gTöbbszörösen telítetlen zsír: 2gEgyszeresen telítetlen zsír: 8gKoleszterin: 11mgNátrium: 664mgKálium: 287mgÉlelmi rost: 2gCukor: 5gVitamin A: 887IUVitamin C: 13mgKalcium: 248mgVas: 2mg
Keyword Bagett, Bruschetta, Elefánt fokhagyma
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!