A tészta hozzávalóit összegyúrjuk egy nagy tálban, amíg sima és homogén állagúvá nem válik. A tésztát két egyenlő részre osztjuk, majd félretesszük.
Egy közepes tálban keverjük össze az őrölt diót a cukorral és a tojássárgájákkal.
Egy 25x30 cm-es tepsit béleljünk ki sütőpapírral. Nyújtsuk ki az egyik tésztarészt és helyezzük a tepsibe. Terítsük rá a diós tölteléket egyenletesen. Fedjük be a tölteléket a másik tésztarésszel.
Takarjuk le a süteményt és hagyjuk kelni 2 órán keresztül.
Verjük kemény habbá a tojásfehérjéket egy nagy tálban, majd fokozatosan adjuk hozzá a porcukrot.
Mielőtt a habot a tészta tetejére helyeznénk, kenjünk rá egy vékony réteg lekvárt. Ezután helyezzük rá a tojáshabot.
Melegítsük elő a sütőt és süssük a süteményt, amíg aranybarna színű nem lesz.
Hagyjuk kihűlni a süteményt a tepsiben, majd szeleteljük fel.