Az élesztőt morzsoljuk a langyos tejbe, adjunk hozzá 1 teáskanál cukrot és futtassuk fel.
Majd vajat olvasszuk fel.
A lisztet tegyük egy nagy tálba és adjuk hozzá a citrom lereszelt héját, a cukrot, a csipet sót, a felfuttatott élesztőt, az 1 tojássárgáját és az olvasztott vajat.
Alaposan dolgozzuk ki a tésztát, majd fóliázzuk le. 1 napra a hűtőbe tesszük és otthagytuk megkelni.
A túrót törjük szét egy villa segítségévei, majd keverjük hozzá az ízesítőket és keverjük simára. Tejfölből csak annyit tegyünk, hogy kenhető, sűrű krémet kapjunk.
A megkelt tésztát nyújtsuk vékonyra, majd szaggassunk ki belőle 10-12 centi átmérőjű köröket.
A köröket vágjuk be 6 egyenlő részre. A közepébe tegyünk egy kanálka tölteléket és minden második szirmot csípjünk össze, majd a következő szirmok jönnek.
Helyezzük muffin formákba, a túró közepére helyezzünk egy szem meggyet, kenjük le a tészta tetejét olvasztott vajjal. Tegyük előre melegített 180°C fokos sütőbe és süssük szép aranybarnára.