Go Back
+ servings
Olasz marharagu

Olasz marharagu

Recept ajánlat ebédre, vacsorára: Olasz marharagu.
4.50 Értékelés 2 szavazat
Előkészítés 30 perc
Sütés/főzés 2 hours 20 perc
Teljes idő 2 hours 50 perc
Fogás főétel
Konyha Olasz
Mennyiség 6 főre
Kalória 682 kcal

Hozzávalók
  

Elkészítés
 

  • A megtisztított hagymát vágjuk apróra, sózzuk és futtassuk meg olajon. Ha üvegesre sült, dobjuk hozzá az apróra vágott paradicsomot, az áttört fokhagymát, az apróra vágott répát és zellert. Szórjuk meg a fűszerekkel kevés húslevessel, és főzzük, amíg a paradicsom megpuhul.
  • A húst tisztítsuk meg az esetleges inaktól, hártyáktól és kockázzuk fel. Dobjuk rá az alapra és öntsük fel a borral és a húslevessel.
  • Én kuktában készítettem, így a krumpli belehelyezéséig egy és negyed órán át főztem.
  • Ha a hús már kezd puhulni, dobjuk rá a meghámozott, kockákra vágott krumplit és főzzük együtt őket puhára.

Megjegyzés

Jó étvágyat a Olasz marharagu-hoz!

Tápérték

Kalória: 682kcalSzénhidrát: 34gFehérje: 33gZsír: 42gTelített zsír: 14gTöbbszörösen telítetlen zsír: 3gEgyszeresen telítetlen zsír: 20gTrans Fat: 2gKoleszterin: 118mgNátrium: 614mgKálium: 1440mgÉlelmi rost: 7gCukor: 6gVitamin A: 4849IUVitamin C: 47mgKalcium: 162mgVas: 7mg
Keyword húsétel, marha
Próbálta ezt a receptet?Tudasd velünk milyen volt!
Elefánt Fokhagyma vetőmagNézze meg>>> Elefánt fokhagyma XXXL!